Autopartners

Dacia.be

Menu

Onze diensten

Verkoop

Een nieuwe wagen nodig? Wij staan u graag met raad en daad bij. Door te luisteren naar uw noden en wensen helpen wij u bij het vinden van de wagen die bij u past. Autopartners voor uw Renault en Dacia, waar ik als mens centraal sta.

Verkoop

Carrosserie

Voor schade kan u terecht bij onze gereputeerde carrosserie. Dankzij de combinatie van de modernste apparatuur, de nieuwste technieken en professionele stielmannen kunnen wij het allerbeste voor uw wagen aanbieden. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het administratieve gedeelte, hier zorgen wij voor

Carrosserie

Tweedehandswagens

Ontdek ons aanbod aan occassies. U wilt zekerheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij de aankoop van een nieuwe wagen kan u ook steeds uw oude wagen aan ons overlaten.

Tweedehandswagens

Naverkoop

Uw voertuig is bij ons zeker in goede handen! Er staat een professioneel team klaar voor het onderhoud en/of herstelling van uw wagen. Deze mensen worden permanent opgeleid en evolueren mee met de steeds ingewikkeldere technieken. In het magazijn kan u ook steeds terecht voor originele onderdelen.

Naverkoop